Qəlyanaltılar

SOBADA QAYMAQLI KARTOF VƏ YUNAN QABAĞI

Hazırlanma qaydası:

1. Kartof və qabaq doğranır. Üzərinə qaymaq, süd, duz, istiot əlavə olunub qarışdırılır. 2. Soba qabını kərə yağı ilə yağlayın. Soba üçün qaba düzülüb üzərinə pendir səpilir. 180 dərəcəli sobada üzəri qızarana qədər bişirin.

İngrediyentlər

    • Kartof - 4 ədəd
    • Yunan qabağı - 2 ədəd
    • Azərsüd südü - 1 armudu stəkan
    • Azərsüd qaymağı - 1 paket
    • Azərsüd kərə yağı - 1 x.q.
    • Holland pendiri - 200 q
    • Duz
    • İstiot
SOBADA-QAYMAQLI-KARTOF-V-YUNAN-QABAGI